Adverteren in de Seniorenkrant

De Seniorenkrant onderscheid zich in doelgroep, vormgeving en inhoud van andere bestaande huis-aan-huis bladen. Adverteren kan in verschillende edities. Deze verspreiden wij huis-aan-huis, maar zijn ook op verschillende locaties gratis af te halen. Ook zijn deze online te lezen op de website. Inmiddels is de Seniorenkrant een bekende op de deurmat in diverse regio’s en komt eens per kwartaal uit.

Doelgroep 50-plussers

De Seniorenkrant speelt in op het groeiend aantal senioren en richt zich op de 50-plussers. Een grote en snel groeiende doelgroep die voor veel organisaties erg belangrijk is. De consumentenmarkt is in de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Met de groeiende vergrijzing is de 50-plusser steeds belangrijker en interessanter voor bedrijven, stichtingen en instellingen. De Seniorenkrant onderscheidt zich door het specifiek aanspreken van deze kapitaalkrachtige doelgroep. Zij lezen nog graag gedrukte media en hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Alles waar natuurlijk ook jouw organisatie voor staat.

Kwaliteitskrant

De Seniorenkrant is fris, vernieuwend en heeft een magazineachtige uitstraling. Een echte bewaareditie. De krant is ruim opgezet met een groter dan gemiddeld lettertype en meer dan de helft aan redactionele artikelen. Dit zorgt voor een goede leesbaarheid en een hogere attentiewaarde voor jou als adverteerder.

Daarom adverteren in de Seniorenkrant

  • Huis-aan-huis bezorging in de regio elk kwartaal
  • Gericht op de 50+ doelgroep en alles wat hen beweegt
  • Bij advertentieformaat 1/1, 1/2 of 1/4 pagina eenzelfde afmeting aan redactie en dus dubbele attentiewaarde
  • Verhouding redactie en advertenties 60/40
  • Full colour, groot lettertype, tabloid formaat, geniet op 52 grams papier, verbeterd wit
  • Een echt bewaarexemplaar
  • Facebook pagina met groot bereik, waar ook adverteerders van profiteren

Selecteer hier jouw regio en neem contact op met de desbetreffende adviseur.